Секс Знакомства
Частное Видео Частное Фото Форум Блоги Видеочат СЕКС ШОП Игровые автоматы онлайн
О нас
 

Хочу сюда!
14 
26 
208 
 
Обережно! Развод "інтимні фото вашої дівчини"
 
Цитировать · Пожаловаться · 16 мар 2023 в 19:00 · 0 людям понравилось ·
 

Днями на телеграмі побачив рекламу бота, який за номером телефону або акаунтом у соцмережах шукає нюдси і відосики зі злитих даних. Оскільки 90% наших із вами даних так чи інакше злиті, то в цих самих хакерських базах можна знайти практично все. Вводиш номер телефону якоїсь дівчини і за невеликі гроші отримуєш її інтимки. Дуже зручно.
Але перш ніж купити фоточки і перейти до дрочки, я все-таки вирішив перевірити цей бот. Як його можна перевірити? Запитати, що він думає про телефон, про який я знаю все. Ну, наприклад, про мій власний телефон. Вводжу в бот свій номер і що ви думаєте? Після драматичної паузи (з демонстрацією індикатора завантаження) залізний чорт видає мені, що знайшов 20 голеньких фоток і 4 порнушних відосики за моєю участю і, не змінюючи виразу обличчя, пропонує мені купити все це добро за дуже невеликі гроші.
До цього моменту я вважав, що мій телефон чистий, як сльоза дитини, там навіть котиків немає. А тут таке... Ну гаразд, думаю я, може я чогось не знаю, прогрес пішов далеко, може телефони самі вже клепають порно-ролики за участю їхніх господарів.
Але це ще не все. Приблизно за півгодини бот радісно повідомив мені, що знайшов цілий склад архівованої порнухи (з моєю участю), ще 20 фоток і 5 відосиків.
А потім він написав, що я щойно відправив комусь 4 фотки і відосик! Ну я і сучка!
Не минуло й півгодини, як з'ясувалося, що я відправив ще 5 голих фоток. Ні, ви тільки подивіться на цю блядь!
Але не так всьо погано, бо все це, звичайно, можна купити за грошики.
Загалом, я не став далі спокушати долю і відключив його нахрін.
Зрозуміло, що якщо ви захочете купити злиті фотки, то, найімовірніше, вам скажуть, що "оплата не пройшла", техпідтримка зберігатиме суворе мовчання, у кращому разі, вам видадуть фото якихось середньостатистичних жінок у купальниках без обличчя, за якими ви ніколи не ідентифікуєте, хто саме на цій фотці.
На жаль, це не просто шахраї. Це ще й шкідники. Бізнес-модель там будується на ревнощах, мовляв, чи не хочете перевірити свою дівчину на вірність? І ось, уявіть, завантажує людина номер коханої, а там... Біжить купувати злиті фотки, а там "оплата не проходить", починаються нерви, скандали, розлучення, інфаркт. Загалом, козли робили цей бот. Не ведіться.