Секс Знакомства
Частное Видео Частное Фото Форум Блоги Видеочат СЕКС ШОП Игровые автоматы онлайн
О нас
 

Хочу сюда!
12 
10 

Информация о сообщении

SeNat_44
в НЕСПІШНОМУ пошуці "свого" партнера.
25.10.2022 (25 окт 2022 в 09:14)

Лидер

LenaSW 

Для серьёзных отношений ищу только cuckloda ,желательно БИ.Читайте стену

Просмотр сообщения

екстрім на воді

поекстрімалили маленько на озері.

практично в останні дні цього літа ми мали зустріч з одним з постійних партнерів. було дуже тепло, практично жара, і ми як тільки зустрілись - вирішили для початку поїхати на озеро, окунутись. в надії що ввечері, і ще й в останній день літа людей не буде. і ми зможем покупатись наголяса. обоє полюбляємо так, тому при відсутності поблизу нас людей ми хай і в самій воді але знімаємо купальник і плавки.
в пів восьмого вечора. ще був білий день.
приїхали і побачили що подекуди ще є відпочиваючі. але ми знайшли невеличкий вільний куточок на березі озера, трохи осторонь від головного пляу, за кущами і полізли в воду.
звісно що без одежі. без купальника дружина і ми без плавок.
трохи поплавали, попустували-потіскались в воді, і супрунька захотіла більшого. я обійняв її, почав цілувати а партнер пристроївся з заду і ... пішов "процес"! жінка у мене голосна трохи, але це навпаки - лише піднімає тонус! ми стояли в воді можна сказати "по яйця" і мені і партнеру(назовем його Ромчиком. чи Ігорем. втім, вам - без різниці ж, так?). дружина низенька, зріст 153, і ми стали щоб їй було зручно. шкода що не можна було дати в ротік...
помічаю що в сусідньому "п'ятачку" на березі притих гомін. там була компанія людей (хлопці(мужчини) і жінки. вони розпалювали багаття, напевно для пікніка. на сам берег вони не підходили, але сидячи від води в 3-5-метрах - цього їм і не теба було. загалом від них до нас було метрів 15-20.
а ми "зажигали"!!!
ми всі добре помітили що за нами "наблюдають", але ЦЕ лише добавило адреналіну!
супруга оргазмувала раз за разом. може разів 8-10! (вона у мене мультиоргазмова+сквіртує). Ромка "не виймаючи" злився 2 рази! поки у нього "не впав"... задоволені (а жінка прям щаслива!) ми побрели до берега...
ну а далі була стандартна зустріч формату МЖ+М. розбіглись аж під ранок. після закінчення комендантської години. але про це - можливо в інший раз.
дружина була в захваті саме від трахалок в воді! сказала що з радісттю це б повторила!
правда не казала ЩО САМЕ їй доставило більшу насолоду: член в воді чи.. може те що за нами наблюдали...ви як думаєте?
SeNat_44 · 25 окт 2022 в 09:14

Комментарии

Сортировать: 
Показывать по: 
 
екстрім на воді