Секс Знакомства
Частное Видео Частное Фото Форум Блоги Видеочат СЕКС ШОП Игровые автоматы онлайн
О нас
 

Хочу сюда!
12 
27 

Информация о сообщении

Volodymyr2810
Без одежі нам краще. Відчуй свободу для свого тіла
05.05.2022 (05 мая 2022 в 21:37)

Лидер

Lena SW 

Для серьёзных отношений ищу только cuckloda ,желательно БИ.Читайте стену

Просмотр сообщения

Для гурманів сексу

Від давна люди хотіли гарно відпочити, повеселитись, поїсти і потрахатись. Часто у виборі розваг послуговувались порадами знайомих. Але з прогресом приходять і нові авторитетні порадники і путівники.

Один з них гід Мішлен. Андре Мішлен вирішив розробити путівник для автомобілістів, в якому було б зазначено все необхідне для водія, що багато подорожує: готелі, кафе, автомобільні стоянки, станції техогляду тощо. Так у 1900 році з’явився Червоний гід – безкоштовний путівник для автотуристів

Одна зірка Мішлен свідчить про те, що ресторан варто відвідати, якщо він трапився на вашому шляху. Дві зірки Мішлен дають тим ресторанам, заради яких можна змінити запланований маршрут – щоб спробувати особливі страви ресторану.

Три зірки для закладу – це найпрестижніша нагорода і найвище визнання. Їх заслуговують ті заклади, заради яких варто вирушати в те чи інше місто. Тільки заради того, щоб скуштувати їх кухню, варто планувати подорож, уявляєте?

На основі цього я вирішив зробити аналог у сексі. Гід під назвою «Мійчлен» в якому замість зірок - дірки

Одна дірка Мійчлен свідчить про те, що член варто пососати, якщо він трапився на вашому шляху. Дві дірки Мійчлен дають тим членам, заради яких можна змінити запланований секс – щоб дати в кіску і прийняти сперму на груди.
Три дірки для члена – це найпрестижніша нагорода і найвище визнання. Їх заслуговують ті члени, які трахаються не банально, і в яких багата фантазія, і яким варто давати у всі три місця і скоштувати сперму

Такий от вийшов гід для оцінки партнерів

Volodymyr2810 · 05 мая 2022 в 21:37

Комментарии

Сортировать: 
Показывать по: 
 
Для гурманів сексу