Секс Знакомства
Частное Видео Частное Фото Форум Блоги Видеочат СЕКС ШОП Игровые автоматы онлайн
О нас
 

Хочу сюда!
15 
65 
17 

Информация о сообщении

04.10.2023 (04 окт 2023 в 13:45)

Лидер

Lena SW 

Для серьёзных отношений ищу только cuckolda ,желательно БИ.Читайте стену

Просмотр сообщения

Бажана поведінка МО (Мужчинчику одинак) у темі Свінга

Спілкування, все починається саме з нього, як правило це листування, будьте ввічливі, тактовні, позитивні, якщо Вам відправили фото і в цілому Ви готові продовжувати, помилкою стане ніяк не прокоментувати фото, ідеально - гарний комплімент.

Є думка у МО, що якщо пара шукає собі партнера, то чоловік із цієї пари, не здатний задовольнити свою жінку, він куколд або вона німфоманка, це одна з найгрубіших помилок.

Куколд - формат, де в лайт версії чоловік у ролі спостерігача, в більш жорсткій - це чоловік, який піддається приниженням з боку дружини, а можливо і МО. Варто розуміти, що лише невеликий відсоток із пар є прихильниками саме цього формату.

Пара шукає собі партнера, для різноманітності свого сексуального життя, для втілення своїх фантазій, які досягаються шляхом спілкування та довіри у цій парі.

Варто так само розуміти, що дівчина "в темі" не повія у тому звичайному сенсі як прийнято сприймати, ні, серйозно? Вона ж у темі, і їй так легко має бути розсунути ноги? Як і будь-яка інша дівчина, вона любить і цінує якісну чоловічу увагу, і будучи з тематичної пари, вона точно знає, що означає якісне, рівень її розташування до Вас залежатиме прямопропорційно від цього. Будьте готові до того, що Ви можете десь оступитися, в діалозі, або в діях, і отримати відмову. І тут "Ні" означає ні.

Приділяйте увагу жінці з пари, це не повинно бути нав'язливо, і не повинно викликати ревнощів у чоловіка з цієї пари, є поняття, що цього почуття не існує в темі, проте кожна пара має якісь межі які краще обговорити заздалегідь.

Як чоловік для пари ви повинні чітко розуміти, що сім'я це святе і у відносинах цієї сім'ї з будь-якими своїми правилами, ви не маєте права влазити.

Насамкінець, хотілося б сказати, що дуже багато залежить від Вас самих, відкритості, довіри, поваги, подяки, адже в наш час це велика рідкість.
Не зважаючи на нинішні реалії, я Вам щиро цього бажаю!

sweetpara_kh · 04 окт 2023 в 13:45

Комментарии

Сортировать: 
Показывать по: 
 
Бажана поведінка МО (Мужчинчику одинак) у темі Свінга